Stormklantcontact.com maakt gebruik van cookies en we zijn wettelijk verplicht u te informeren en toestemming te vragen. Indien u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat.

Vacature: Accountmanager

Wil jij werken voor een jonge, zeer snelgroeiende internationale organisatie en is het adviseren van zakelijke klanten over innovatieve klantcontact oplossingen in een snel veranderende markt helemaal jouw ding, dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Accountmanager ben jij de spin in het web voor onze business partners en klanten. Je denkt actief met ze mee en geeft onze klanten betrouwbaar advies hoe onze dienstverlening past binnen hun bedrijfsvoering. Door jouw kennis en kunde ben je in staat onze partners te begeleiden bij gezamenlijke initiatieven. Daarnaast ben je ook heel goed in staat om prospects rechtstreeks te benaderen. Je kunt op alle niveaus als volwaardige gesprekspartner dienen. Je denkt actief mee aan de ontwikkeling van nieuwe dienstverlening.

 

Over Content Guru

Vanaf 2013 zijn wij in Nederland actief vanuit ons kantoor in Den Haag. Ons hoofdkantoor is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en wij hebben o.a. vestigingen in de VS, Japan en Duitsland.

Content Guru is leverancier van het grootste communicatie-integratieplatform ter wereld genaamd storm, een cloud-oplossing voor optimaal klantcontact. Met dit platform zijn organisaties op elk gewenst moment van de dag, via welk apparaat dan ook optimaal bereikbaar. Met het storm-platform kunnen organisaties door middel van één applicatie via meerdere kanalen communiceren met hun klanten (via telefoon, chat, sms, mail als ook via social media zoals Twitter en Facebook). Het storm-platform is voor iedere organisatie geschikt.

Onze organisatie heeft o.a. KPN als partner. De vestiging in Nederland bestaat uit een hecht team.

 

Kennis & Ervaring

Must Haves:

  • Hbo-diploma met commerciële achtergrond;
  • Je brengt minimaal 3 jaar werkervaring in B to B sales;
  • Affiniteit met ICT;
  • Je schrijft en spreekt vloeiend Engels of Duits;
  • Je bent resultaatgericht, ondernemend en super gedreven.

Wens:

  • Ervaring met klantcontact- en/of cloudoplossingen;
  • Op de hoogte van de trends en uitdagingen m.b.t. klantcontact.

Binnen de organisatie heerst een nauwe en hechte band onderling. Zo worden er vaak etentjes, borrels en uitjes georganiseerd. In de zomer is er bijvoorbeeld de jaarlijkse bedrijfsbarbecue en in de december komt de gehele organisatie bijeen in de U.K. voor het kerstgala.

 

Ben jij de accountmanager die wij zoeken?


Reageer dan snel via mvdb@contentguru.nl! Voor vragen kan je contact opnemen met Michael van den Brink via 06-22216464.

 

 

U kunt dit bericht delen met anderen!Share on Facebook

Facebook

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Email this to someone

emailKunnen wij u helpen?