Stormklantcontact.com maakt gebruik van cookies en we zijn wettelijk verplicht u te informeren en toestemming te vragen. Indien u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat.

Content Guru BV officieel ISO 27001 gecertificeerd

Content Guru BV heeft het internationale standaard ISO 27001 certificaat behaald. Met deze certificering waarborgt Content Guru BV op de juiste wijze haar informatiebeveiliging.

Het ISO 27001 certificaat is de hoogste internationale standaard voor gegevensbeveiliging, gegeven aan organisaties die succesvol en effectief hun informatiebeveiligingssysteem hebben geïmplementeerd.

ISO IEC 27001 and UKAS Mark

Michael van den Brink, Country Manager Content Guru:
“We zijn zeer blij met het behalen van dit certificaat. Omdat we iedere dag werken met vertrouwelijke gegevens van klanten is dit certificaat van groot belang. Het past binnen de groei van onze organisatie en het alsmaar groter wordende klantenbestand. Op deze manier laten we onze huidige en potentiële klanten zien dat hun data veilig is bij ons.”

Meer informatie

Voor vragen en of meer informatie kunt u contact opnemen met Michael van den Brink, Country Manager Content Guru BV, via 088-5769289 of storm@contentguru.nl.

U kunt dit bericht delen met anderen!Share on Facebook

Facebook

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Email this to someone

emailKunnen wij u helpen?