Stormklantcontact.com maakt gebruik van cookies en we zijn wettelijk verplicht u te informeren en toestemming te vragen. Indien u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat.

Content Guru nu ook Verint gecertificeerd

Content Guru is vanaf deze maand Verint gecertificeerd. Afgelopen maanden hebben collega’s Bas Paardekooper en Meera Dasai een speciale cursus gevolgd waarmee we als partner van Verint in de toekomst integrale oplossingen en services kunnen bieden en het maximale uit de Verint-oplossingen kunnen halen.

Verint

Verint geeft de mogelijkheid om het dagelijks leven in een contactcenter te optimaliseren, met behulp van planning voor zowel inbound en outbound telefonie, e-mail en chat, dagsturing en forecasting. Forecasting is een voorspelling van situaties in de toekomst, dit wordt gedaan op basis van historische data, waarin rekening wordt gehouden met doelstellingen van de organisatie, wensen en voorkeuren van medewerkers en arbeidsvoorwaarden.

Medewerkers worden bewust betrokken bij het planningsproces: het is mogelijk om voorkeuren aan te geven qua diensten. Zij kunnen diensten ruilen of aanbieden, dit geeft flexibiliteit in hun beschikbaarheid.

Dagsturing

Dagsturing wordt bevorderd door het gebruik van Pulse schermen, hierop worden een aantal zaken bijgehouden: analyse van vestigingen en medewerkers, het voorzien van bottlenecks door realtime reporting en analyse van roosters met behulp van adherence tools. Het storm Cloud Contact Center platform verzamelt ook historische en realtime data, die in het VIEW dashboard worden weergeven en verwerkt in de rapportages van Verint.

De applicatie is zeer gebruikersvriendelijk en zowel inzetbaar voor de front office, als back office. Het is mogelijk om de organisatiestructuur na te bouwen in Verint, hierdoor kunnen managers beter hun eigen personeel beheren. Zo kunnen zij zelf bepalen wie bepaalde rechten krijgen.

Roosters

Roosters worden gerealiseerd met behulp van forecasting, servicelevels en medewerkers met de gewenste skills die beschikbaar zijn. Daarnaast is het nog mogelijk om handmatig aanpassingen te doen.

Recording

Een ander voorbeeld is recording; vanuit het storm Cloud Contact Center platform wordt een gesprek doorgezet naar de Recorder server van Verint. Deze opnames worden vervolgens opgeslagen en kunnen beluisterd worden binnen de Verint applicatie. Ondersteuning op de WFM en Recording applicatie zijn items die het storm platform nu officieel kan ondersteunen.

 

 

 

U kunt dit bericht delen met anderen!Share on Facebook

Facebook

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Email this to someone

emailKunnen wij u helpen?