Stormklantcontact.com maakt gebruik van cookies en we zijn wettelijk verplicht u te informeren en toestemming te vragen. Indien u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat.

Gratis toegang en demonstraties op de CCW 2019

Van dinsdag 19 tot en met donderdag 21 februari wordt in Berlijn weer de grootste beurs van Europa georganiseerd voor Contactcenter medewerkers, de CCW 2019, en Content Guru is daarbij aanwezig.

Tijdens deze jaarlijks terugkerende beurs presenteren diverse bedrijven hun producten en diensten en komen verschillende onderwerpen aan bod zoals innovatie, digitalisering, kunstmatige intelligentie, contactcenter management en HR.

Content Guru is aanwezig op de beurs met presentaties, demonstraties met op dinsdag 19 februari een storm-borrel. U bent dan ook van harte welkom op onze stand om kennis te maken met onze collega’s en al uw vragen te stellen over de toekomst van klantcontact.

We hebben een aantal gratis toegangskaarten beschikbaar voor deze beurs. Heeft u interesse? Stuur dan een e-mail naar info@contentguru.nl.

Of heeft u interesse in een demonstratie van het storm Cloud Contact Center platform tijdens de beurs? Laat het ons dan ook weten.

Wij hopen u daar te zien!

 

 

 

 

U kunt dit bericht delen met anderen!Share on Facebook

Facebook

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Email this to someone

emailKunnen wij u helpen?