Stormklantcontact.com maakt gebruik van cookies en we zijn wettelijk verplicht u te informeren en toestemming te vragen. Indien u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat.

Thema Aansprekende cases Voor wie Locatie Aanmelden Download paper

Kennisevent ‘Transitie naar de Cloud’

De impact op technologie en processen in klantcontact

Na twee succesvolle edities pakken we op woensdag 11 oktober door met ons unieke event waarbij we de kennis van diverse gastsprekers met u willen delen. Op deze middag gaan we, onder leiding van dagvoorzitter Sven Polak vanuit diverse invalshoeken in op het centrale thema ‘Transitie naar de Cloud’.

‘Je bent nooit uitgeleerd in klantcontact’

Impact van een transitie

Een transitie heeft impact op mensen, middelen en processen. Zo zijn mensen de belangrijkste assets van de Customer Service. De medewerkers die uw klanten zo goed mogelijk te woord kunnen staan en zo snel mogelijk van de juiste antwoorden kunnen voorzien.Voor de IT-afdeling is techniek vaak het belangrijkste. Daarnaast zijn meestal meerdere afdelingen verantwoordelijk voor processen binnen organisaties. De één kan niet zonder de ander om aan de wensen van uw klanten te voldoen. Deze editie staan we uitgebreid stil op de onderdelen techniek en processen, maar ook wat de rol van de mens is. Welke impact heeft een transitie of overgang op deze cruciale onderdelen?

Neem deel op 11 oktober

Content Guru nodigt u graag uit om op woensdag 11 oktober van 13.30-20.00 uur deel te nemen aan een uniek kennisevent met als thema ‘Transitie naar de Cloud’. Transitie naar een nieuwe oplossing of situatie heeft impact op techniek, mensen en processen en zorgt voor een nieuwe manier van werken. U kunt zich tot 6 oktober a.s. aanmelden

Aansprekende cases

Tijdens deze dag delen de volgende aansprekende gastsprekers praktijkcases, trends en ontwikkelingen die ze dagelijks tegenkomen:

Kennisevent  Jan de Jong  Regiodirecteur Noord  Oost Nederland


 Marc van Grinsven  Manager Operations
 Michael Nijenhuis  Mede-eigenaar
 Sam Fuller  Head of Customer  Service
 Geeske te Gussinklo  Directeur

Programma

Het finale programma met de tijden, etc volgen binnenkort. Het ontvangst is om 13.30 uur. We sluiten de dag rond 19.00 uur af met een heerlijke BBQ aan het water. Lees het verslag van vorige editie om alvast sfeer te proeven.

Voor wie bestemd

Dit kennisevent is bestemd voor eindgebruikers in de volgende functiegroepen: Callcenter/Contact Center Management, Business Management, Marketing, Operations, Customer Service, ICT management, Planningsverantwoordelijken en Teamleiders, teammanagers.
Dit event is niet bestemd voor (toe)leveranciers.

Locatie

Het evenement vindt plaats bij Inn Style in Maarssen. Inn Style ligt in een prachtig water- en natuurgebied op 10 autominuten van Utrecht-Centrum. Een inspirerende omgeving wat past bij een inspirerend programma.

Aanmelden

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging. Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met Michel de Vos via mvo@contentguru.nl.


Kunnen wij u helpen?