Stormklantcontact.com maakt gebruik van cookies en we zijn wettelijk verplicht u te informeren en toestemming te vragen. Indien u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat.

Bekijk Verslag, presentaties en foto’s Kennisevent Transitie naar de Cloud

—————————————————————————-

Na twee succesvolle edities pakken we op woensdag 11 oktober door met dit unieke event waarbij diverse gastsprekers hun kennis met u willen delen. Op deze middag geven experts van Microsoft, Randstad, Feenstra, UK Power Networks, Planmen en De Klantenservice Federatie, onder leiding van dagvoorzitter Sven Polak, vanuit diverse invalshoeken hun visie en kennis op het centrale thema ‘Transitie naar de Cloud’. Ze praten u o.a. bij over ontwikkelingen in technologie, waarom veranderen soms noodzakelijk is, delen praktijkvoorbeelden van een migratieproces, wat belangrijke security-aspecten zijn, hoe u gefaseerd kunt bouwen aan optimaal klantcontact en de geheimen van optimaal Workforce Intelligence voor een efficiënt contactcenter worden onthuld. Afgelopen jaar is dit kennisevent door de bezoekers gewaardeerd met een 8,2!

‘Je bent nooit uitgeleerd in klantcontact’

De impact op mens, middelen, processen en privacy

Iedere grote verandering binnen organisaties heeft impact op mensen, middelen en processen. En hoe is de privacy en security geborgd? Hoe verander je gedrag? Zo zijn mensen de belangrijkste assets van de customer service. De medewerkers die uw klanten zo goed mogelijk te woord kunnen staan en zo snel mogelijk van de juiste antwoorden kunnen voorzien. Voor de IT-afdeling is techniek vaak het belangrijkste. Daarnaast zijn meestal meerdere afdelingen verantwoordelijk voor processen binnen organisaties. De één kan niet zonder de ander om aan de wensen van uw klanten te voldoen. Deze editie staan we uitgebreid stil op de onderdelen techniek en processen, wat de rol van de mens is, en wat dit betekent voor de privacy van uw data.

Sprekers

Tijdens deze dag delen de volgende aansprekende experts praktijkcases, trends en ontwikkelingen die ze dagelijks tegenkomen:​

Martin Vliem - Microsoft  Martin Vliem  National Security Officer
Kennisevent Jan de Jong - Randstad  Jan de Jong  Directeur Callflex
Logo-Feenstra Andre Vermaat - Feenstra  Andre Vermaat Manager Customer Service
Sam Fuller - UK Power Networks  Sam Fuller  Head of Customer  Service
Geeske te Gussinklo - KSF  Geeske te  Gussinklo  Directeur
PlanMen Willem van den Brink - Planmen  Willem van den  Brink  Directeur
PlanMen Oliver-Talens  Olivier Talens  Manager Business   Development

Programma

 Tijd  Spreker  Titel
 14.00 uur  Sven Polak Opening
 14.20 uur  Geeske te Gussinklo Ontwikkelingen klantcontact en technologie
 14.50 uur  Willem van den Brink /     Olivier Talens Workforce Intelligence
 15.30 uur  Pauze
 15.50 uur  Sam Fuller De beste service verlenen als 20 miljoen klanten bellen
 16.30 uur  Jan de Jong Verandering is geen feestje!
 17.10 uur  Pauze
 17.30 uur  André Vermaat De optimale samenwerking tussen WFM en het Contact Center
 18.10 uur  Martin Vliem Vertrouwen < cloud < vertrouwen  waar staat u?
 18.50 uur  Sven Polak Wrap up
 19.00 uur  Borrel en BBQ!
 20.00 uur  Einde

Voor wie bestemd

Dit kennisevent is bestemd voor (zakelijke) eindgebruikers binnen servicegerichte organisaties in de volgende functiegroepen: Callcenter/Contact Center Management, Business Management, Marketing, Operations, Customer Service, ICT management, Planningsverantwoordelijken en Teamleiders, teammanagers.
Dit event is niet bestemd voor (toe)leveranciers.

Locatie

Het evenement vindt plaats bij Inn Style in Maarssen. Inn Style ligt in een prachtig water- en natuurgebied op 10 autominuten van Utrecht-Centrum. Een inspirerende omgeving wat past bij een inspirerend programma.

Contact

Lees het verslag van vorige editie. Het verslag van dit jaar volgt snel. Heeft u vragen over dit event, neem dan contact op met Michel de Vos via mvo@contentguru.nl of 06-12164688.

Kunnen wij u helpen?