Stormklantcontact.com maakt gebruik van cookies en we zijn wettelijk verplicht u te informeren en toestemming te vragen. Indien u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat.

Aanmelden

Tijdens deze dag delen de volgende aansprekende gastsprekers praktijkcases, trends en ontwikkelingen die ze dagelijks tegenkomen.

—————————————————————————————————————————

Martin Vliem, National Security Officer Microsoft

Martin Vliem - Microsoft Martin Vliem werkt als National Security Officer voor Microsoft Nederland. In die rol werkt hij aan het verhogen van het vertrouwen bij klanten, partners en andere relaties in het gebruik van Microsofts online diensten en technologieën. Daarbij ligt de aandacht in zijn werkgebied op vier thema’s: cybersecurity, privacy, compliance en reliability. In de meer dan tien jaar dat Martin voor Microsoft werkt, is hij een veelgevraagd spreker op het gebied van cloud security, identity & access en hybrid cloud.

 

Vertrouwen < cloud < vertrouwen: waar staat u?
De waarde en toepassingen van Cloud groeien, vertrouwen blijft uitdagend. De dialoog tussen organisaties en Cloud-leverancier(s) rondom security, privacy en rechtmatigheid is daarin fundamenteel. In deze sessie gaan we in op een aantal veel voorkomende zorgen rondom de inzet van Cloud. Tevens beschrijven we een praktisch waarborgenmodel, dat kan dienen als kader bij de evaluatie van Cloud-diensten en daarmee het vertrouwen in de Cloud kan helpen verhogen. Heeft u zelf vragen? Stel ze gerust en ga de dialoog aan; Cloud is uiteindelijk een partnerschap!

Lees ook het uitgebreide interview met Martin Vliem.

—————————————————————————————————————————

Marc van Grinsven, Manager Operations ENGIE

Marc van Grinsven - Engie Marc van Grinsven werkt als Manager Operations voor ENGIE. De afgelopen jaren heeft hij geholpen de dienstverlening aan klanten van ENGIE fors te verbeteren waarbij digitalisering en selfservice helpen om het klanten gemakkelijker te maken zaken te doen met ENGIE. Marc was in 2016 kandidaat voor de manager of the year award  van CCMA. Marc heeft een uitgebreide achtergrond als commerciële en servicegerichte manager in verschillende branches, waaronder Telecom, Energie, Luchtvaart en HR dienstverlening. Marc was eerder ook werkzaam als interim manager en als ondernemer.

 

Hoe dragen cloudapplicaties bij aan een wendbaar energiebedrijf?
Net als andere energiebedrijven zoekt ENGIE naar manieren om zich op andere wijze dan alleen op prijs te onderscheiden. Een energiebedrijf dat beter kan inspelen op thema’s rond energie die bij klanten leven, kan het verschil maken. Luisteren naar je klant en het steeds beter bedienen van je klant is erg belangrijk in deze markt. Tijdens deze sessie gaat Marc in op vragen als: Wat is de link tussen cloudgebaseerde applicaties en een wendbare organisatie? Hoe krijg je de IT-afdeling enthousiast voor een cloudgebaseerde oplossing? Hoe stel je de businesscase op? Op welke punten kan je versnellen en/of kosten besparen? En wat zijn bij ENGIE de klantenservice-uitdagingen voor de komende periode?

Lees ook het uitgebreide interview met Marc van Grinsven.

—————————————————————————————————————————

Jan de Jong, Directeur Randstad Callflex

Jan de Jong - Randstad Fries – zoon van winkelier – stapelaar – HBO Enschede – studie Galway Ierland – inmiddels 23 jaar Tukker – 22 jaar Randstad – weer stapelen – inhouse – poolmanagement – cross border – arbeid logistiek – onderwijs – contactcenter – Heracles – motoren – pubers.

 

Veranderen is geen feestje!
Iemand die u zegt dat veranderen leuk is, is waarschijnlijk een verandermanager. Het is een merkwaardige uitspraak, want als u gaat veranderen zit u in een situatie waarin u niet wilt zijn, u moet veel tijd en geld besteden om gedrag te veranderen dat u fijn vindt en u weet niet zeker of de nieuwe situatie gaat opleveren wat u er van verwacht. Veranderen is dus geen feestje, maar soms wel een noodzakelijk kwaad!. Bij transitie hoort verandering van gedrag, ik deel een aantal van de lessen die ik met vallen en opstaan heb geleerd om veranderingen zo goed mogelijk te laten verlopen. Niet door een roze bril, maar wel met een schone bril op sterkte. Welk probleem los ik er mee op, wie krijgt er het meeste last van en wanneer is het eindelijk klaar. Misschien wat kort door de bocht, maar bewezen succesvol.

Bekijk hieronder de vlog van Jan of lees het artikel.

—————————————————————————————————————————

Michael Nijenhuis, Directeur Uw Huismeester

Michael Nijenhuis - Uw Huismeester Michael Nijenhuis is Directeur van Uw Huismeester, dat het buitenschilderwerk verzorgt voor Collectieve Inkoop Schilderwerk met een netwerk van zorgvuldig geselecteerde schilders. Uw Huismeester is onderdeel van Vereniging Eigen Huis.

—————————————————————————————————————————

Geeske te Gussinklo, Directeur De Klantenservicefederatie

Geeske te Gussinklo - KSF Geeske zet zich als directeur van de Klantenservice Federatie (KSF) in voor het bereiken van resultaten voor de KCC-branche. Geeske heeft achtergrond in psychologie en zit naast haar werk in het bestuur van het Bel-me-niet-register en het bestuur van de Stichting Reclame Code. De KSF is de branchevereniging voor klantencontact. Een vakgebied waarin meer dan 150.000 mensen werkzaam zijn. De vereniging behartigt de belangen van ruim 180 organisaties.

 

Een blik op vandaag en op de toekomst binnen klantcontact
Misschien heeft u een goed beeld van klantcontact in de nabije toekomst, de technologie en keuzes die u wilt maken op verschillende onderdelen. Maar misschien vindt u het ook wel prettig om wat input te krijgen of te toetsen aan anderen in de sector. Vanuit de brancheorganisatie deelt Geeske te Gussinklo, Directeur De Klantenservicefederatie, graag enkele verhalen en cijfers met u.

Bekijk hieronder ook de vlog van Geeske of lees een kort interview met haar.

—————————————————————————————————————————

Sam Fuller, Head of Customer Service UK Power Networks

Sam Fuller - UK Power Networks Sam Fuller, Head of Customer Service van UKPN, praat ons bij hoe zij door middel van een slimme transitie de beste service verlenen voor alle 20 miljoen klanten. Voor sommige klanten is de klantenservice letterlijk van levensbelang.

 

De beste service verlenen als 20 miljoen klanten bellen
Als grootste energieleverancier van het Verenigd Koninkrijk, levert UK Power Networks (UKPN) aan meer dan 20 miljoen klanten in twee van Europa’s drukst bevolkte regio’s (o.a. London), de grootste zakelijke centra en de grootste toeristische bestemmingen. Er werken 5.000 mensen, van wie er 500 actief zijn in het contact center. Bij een verstoring wordt het contactcenter overspoeld met een stortvloed aan verkeer van getroffen klanten.

Lees ook het interview met Sam Fuller.

—————————————————————————————————————————

Willem van den Brink – Directeur PlanMen & Stephan van de Kerkhof – Senior Consultant PlanMen

Willem van den Brink - Planmen Willems passie is WFM te delen en anderen deel uit laten maken van wat er allemaal bij WFM komt kijken. Hierbij legt hij de focus op de belangendriehoek klanttevredenheid, medewerker tevredenheid en efficiency. Zijn grote kracht ligt in de overall kennis van het WFM-vakgebied welke hij in de afgelopen 20 jaar verzameld heeft en nog steeds elke dag wordt verrijkt. Naast een van de oprichters van PlanMen is Willem Voorzitter van de Expertgroep WFM van de Klantenservice Federatie en Kerndocent van de Post HBO WFM Opleiding.
Stephan van de Kerkhof - PlanMen In de afgelopen 8 jaar heeft Stephan verschillende rollen gehad bij grote internationale bedrijven zoals Apple en Booking.com. Daarnaast heeft hij opdrachten uitgevoerd bij zowel de overheid, de zorg als ook zakelijke en commerciële dienstverlening. Zijn expertise zit bij capaciteitsmanagement, (predictive) data analytics, Lean Six Sigma, Agile Scrum, projectmanagement en natuurlijk workforce intelligence!

 

Workforce Intelligence
Tijdens de sessie geven Stephan en Willem een inkijk in wat Workforce Intelligence is en wat we komende jaren door WFI aan veranderingen kunnen verwachten. Zaken zoals welke doelgroep je het best kunt werven voor bepaalde klantgroepen en hoe deze klanten handig te routeren, lijkt nu nog ver van de bed show, maar over een paar jaar weten we niet beter!

Bekijk hieronder de vlog van Willem of een kort artikel als voorproefje.

—————————————————————————————————————————

Kunnen wij u helpen?