Stormklantcontact.com maakt gebruik van cookies en we zijn wettelijk verplicht u te informeren en toestemming te vragen. Indien u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat.

CG logo

Verbind informatie met mensen

Content Guru is in 2005 opgericht als aanbieder van diensten voor massa-interactie en communicatie-integratie. Vanaf onze oprichting werken we aan internationale uitbreiding. Inmiddels beschikken we over een klantenbestand dat uiteenloopt van grote telecommunicatie-aanbieders tot detailhandelsbedrijven en overheidsorganisaties.

In 2012 introduceerden we ons storm-platform in Nederland. Sinds 2013 beschikken we over een Nederlandse vestiging in Den Haag. Content Guru beheert in samenwerking met KPN storm-platform voor de Benelux-markt. Content Guru levert oplossingen voor multichannel-contactcenters en geïntegreerde communicatiediensten vanuit de cloud.

Content Guru is onderdeel van het wereldwijd opererende Redwood Technologies. Het hoofdkantoor van Content Guru is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en heeft vestigingen in Duitsland, Nederland en de VS. Het beheert lokale platforms over de hele wereld.

Bekijk onze corporate video:

Kunnen wij u helpen?