Stormklantcontact.com maakt gebruik van cookies en we zijn wettelijk verplicht u te informeren en toestemming te vragen. Indien u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat.

Kennisevent Programma 11 oktober – AI en de toekomst van klantcontact

In 2020 zal 85% van het contact met klanten gaan zonder menselijke tussenkomst.

Daarom organiseert Content Guru op 11 oktober in samenwerking met OBI4wan, DDM Consultancy en KPN een Kennisevent over Artifical Intelligence en customer sympathy.

Aan de hand van actuele klantcases, paneldiscussies en inspirerende sprekers zal BNR programmamaker Ben van der Burg een toekomst schetsen waarin klantcontact en Kunstmatige Intelligentie samenkomen. De deelname aan dit Kennisevent is gratis.

Programmaoverzicht

Locatie

 

 

Programma
 

13.30 Ontvangst
14.00 Opening –  Dagvoorzitter Ben van der Burg
14.20 Toekomstvisie in klantcontact & AI klantcontact onderzoek

Martine Ferment (Klantinteractie Research Center)

14.50 Wordt AI onze beste vriend?

Deborah Nas (Hoogleraar TU Delft)

15.20 Pauze
15.40 Slimme technieken en klantcontact

Bram Lenten (Partner Conversationals)

16.10 Praktijkcase Decathlon

Paul de Vries (Social Media Manager Decathlon)

16.40 Pauze
17.00 Hoe kan AI de medewerker tevredenheid verhogen?

Peter Jongeneel (Business Developer Content Guru)

17.30 Paneldiscussie

Geeske te Gussinklo (Directeur Klantenservice Federatie)

Celeste Kettler (Data scientist KPN)

Henry van Veldhuizen

18.00 Afsluiting en diner

 

 • Sprekers
 • Ben van der Burg

  Ben van der Burg – dagvoorzitter

  Ben leerde wat presteren is van 1986 tot en met 1991. In die periode manifesteerde hij zich op kunst- en natuurijs als talentvolle langeafstand schaatser. In 1990 werd hij tweede op het WK Allround in het Oostenrijkse Innsbruck. In datzelfde jaar wint hij de IJsselcup. In 2012 schaatst hij in Friesland de elfstedenroute, ondanks het feit dat de sportieve manifestatie officieel geen doorgang vindt.
  Ook na zijn korte maar felle schaatscarrière laat Ben zien wat presteren is. Hij gaat Nederlandse Taal- en Letterkunde studeren, schrijft columns en treedt op als presentator en commentator bij Eurosport. BNN Radio besluit tot het inhuren van de oud-schaatser voor het programma Peptalk, waarin hij ondernemers verrast met originele observaties en invalshoeken.
 • Martine Ferment

  Martine Ferment

  Martine Ferment gaat in op de toepassingen van AI in klantcontact. Wat zijn goede (en slechte!) voorbeelden van AI in klantcontact? Hoe ziet de toekomst er uit van klantcontact met het gebruik van nieuwe slimme technieken? Afgelopen weken is er ook een onderzoek gedaan door Stichting Kirc hierover. De resultaten van dit onderzoek worden tijdens deze presentatie gepresenteerd.
 • Deborah Nas

  Deborah Nas

  Tijdens deze middag vertelt Deborah welke trends onze wereld in de nabije toekomst veranderen op het gebied van kunstmatige intelligentie en waarom we deze nieuwe technologie wantrouwen of onderschatten. Met voorbeelden van toepassingen buiten de sector laat ze zien welke richting AI zich ontwikkelt.
  Deborah is één van de oprichters van innovatiebureau Sunidee, bestuurslid van Stichting Cre8 en parttime hoogleraar Strategic design for technology-based innovation aan de Technische Universiteit Delft.
 • Bas van Lenten

  Bram Lenten

  Chatbots, virtual assistants, digitale butlers. Tegenwoordig kan je er niet omheen, de mogelijkheden om processen en handelingen te automatiseren door gebruik te maken van Artificial Intelligence. Toch worstelt klantcontact met al die nieuwe mogelijkheden. Waar te starten en hoe past het in de day-to-day operatie? Tijdens deze sessie krijg je een aantal tips & inzichten waarmee je vandaag al kan beginnen en welke dingen moet je vooral (nog) niet doen.
 • Paul de Vries

  Paul de Vries

  Hoe transformeerde Decathlon in 1 jaar tijd van een traditionele aanpak van klantenservice naar een digitale variant, met focus op de inzet van WhatsApp en chatbots? Paul de Vries, Social Media Manager bij Decathlon deelt inspiratie over de inzet van slimme conversationele agents.

 

Partners

 

 
   
Locatie

Mereveldseweg 9

Utrecht

 

 

 

 

 

 

U kunt dit bericht delen met anderen!Share on Facebook

Facebook

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Email this to someone

emailKunnen wij u helpen?