Stormklantcontact.com maakt gebruik van cookies en we zijn wettelijk verplicht u te informeren en toestemming te vragen. Indien u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat.

KNVB trapt af tijdens de storm-klantendag

Afgelopen week vond alweer de derde storm-klantendag plaats op de zonnige KNVB Campus in Zeist. Deze dag werd georganiseerd in samenwerking met KPN. Ruim 50 deelnemers waren aanwezig, waaronder Feenstra, Nsecure, Hap Zeeland, G4S, Moneyou en Nuon, om naast een gevarieerd programma ook nog te genieten van een rondleiding over het terrein van de KNVB Campus.

De storm-klantendag vond plaats op de KNVB Campus in Zeist

Klantcontact vanuit de KNVB

Maarten Hoffer, Marketing Manager van de KNVB, trapte de klantendag af met interessante feiten over hoe belangrijk klantcontact is voor KNVB. Met ruim 1,2 miljoen leden en jaarlijks vele evenementen is klantcontact voor de KNVB een belangrijk focuspunt geworden. Door middel van het inrichten van hun webcare kunnen ze zich steeds beter richten op het opbouwen van klantprofielen.

Sean Taylor, CEO van Content Guru, geeft een update over de ontwikkelingen van de markt

Sean Taylor, CEO van Content Guru, geeft een update over de ontwikkelingen van de markt

Speech-to-text ontwikkelingen

Vervolgens presenteerde Sean Taylor, CEO van Content Guru, een overzicht over de historie, het heden en de toekomstplannen van klantcontact en de leidende rol die Content Guru op dit moment hierin speelt.  Richard Manthorpe, Product Director van Content Guru, gaf vervolgens een inkijk in de nieuwste ontwikkelingen van de storm producten waarbij chatbots, webchat en beeld herkenning aan bod kwamen. Daarnaast is ook de ‘Speach-to-Text’ applicatie live gedemonstreerd.

“De technische ontwikkelingen gaan erg snel”, concludeerde ook Bianca de Haan, Teammanager Services bij Noordhof, tijdens het evenement. De mogelijkheden die IOT (Internet of things) biedt voor het optimaal bedienen van je klanten zijn ongekend.

“De goede samenwerking tussen KPN en Content Guru straalde van de dag af” concludeerde Bianca de Haan na de geslaagde dag op de KNVB Campus in Zeist. De klantendag werd afgesloten met een borrel en een walking dinner.

 Deelnemers van de gebruikersdag krijgen een rondleiding over het KNVB Campus

Deelnemers van de gebruikersdag krijgen een rondleiding over het KNVB Campus

Een sfeerimpressie van de storm-klantendag is te vinden op ons Instagram account en op Facebook.

 

U kunt dit bericht delen met anderen!Share on Facebook

Facebook

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Email this to someone

emailKunnen wij u helpen?