Stormklantcontact.com maakt gebruik van cookies en we zijn wettelijk verplicht u te informeren en toestemming te vragen. Indien u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat.

Maak kennis met onze nieuwe collega’s Leroy en Ravi!

Afgelopen maanden zijn weer 2 nieuwe collega’s begonnen bij Content Guru.

 

Leroy Zebeda is onlangs gestart als Business Development Manager. In 2016 heeft hij bij Sodexo deel uitgemaakt van het implementatieteam van het storm Cloud Contact Center platform. Het storm platform heeft voor hem veel toegevoegde waarde gecreëerd op de Facilitaire Servicedesk door inzichten te geven in data en de manier van werken.
Leroy studeerde Bedrijfskunde aan de Haagse Hogeschool en werkte bij Webhelp, Dynalogic en Sodexo als Service Desk en Call Center Manager binnen de branches Telecom, Energie, Logistiek en Facility Services.

In zijn vrije tijd geniet hij van muziek luisteren, films kijken, fit blijven en tijd doorbrengen met zijn gezin.

 

 

 Ravi Kallan  komt het front-end team versterken en gaat mee helpen met de redesign van het storm-platform.

Ravi is al ruim 12 jaar werkzaam als front-end developer. In deze tijd heeft hij meerdere websites en shops gebouwd en onderhouden. Voorbeelden zijn Heineken.com, abnamaro.nl, omoda.nl, supertrash.com en slimleren.nl.

Ravi mag je absoluut wakker maken voor een potje voetbal of om te gaan snowboarden. Daarnaast houdt hij ook van een FIFA (en andere games) op zijn PS4.

U kunt dit bericht delen met anderen!Share on Facebook

Facebook

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Email this to someone

emailKunnen wij u helpen?