Stormklantcontact.com maakt gebruik van cookies en we zijn wettelijk verplicht u te informeren en toestemming te vragen. Indien u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat.

Nieuwe collega’s Content Guru stellen zich voor

Afgelopen maanden zijn weer 3 nieuwe collega’s begonnen bij Content Guru. Ze stellen zich aan u voor.

Paul Westerman

Ik benPaul Westerman de nieuwe Support Engineer bij Content Guru in Nederland, en houd mij bezig met bedrijfsvoering en onderhoud van het Storm platform in de Benelux. Ik vind het een mooie uitdaging het systeem te leren kennen. Ik ben in goed gezelschap met een collegiaal team op een mooie locatie in Den Haag.

Ik werk sinds 1988 in telecomtechnische ondersteuning, en op verschillende internationale plekken geweest waaronder China, India, Saoedie Arabië, Polen, Rusland, onlangs teruggekeerd naar Nederland na twaalf jaar in Nieuw-Zeeland.  Ik houd van fietsen, yoga, tijd doorbrengen met de familie en misdaadromans.

Meera Dasai

Meera DasaiIk ben de tweede nieuwe Support Engineer in het Benelux team, die technische ondersteuning bied bij het Storm platform vanuit het kantoor in Nederland. Ik vind mijn rol heel divers, omdat ik bezig ben met het oplossen van problemen en het bouwen van oplossingen. Dit betekent dat geen dag hetzelfde is.

Ik heb Informatica gestudeerd aan de Universiteit van Leiden en ik heb ook zin om veel van mijn vaardigheden die ik tijdens mijn opleiding heb geleerd te gebruiken als Support Engineer. Ik houd van reizen, maar in mijn vrije tijd ben ik ook dol op koken en breng veel tijd door met familie en vrienden.

Pepijn Groeneveld

Pepijn GroeneveldIn mei ben ik begonnen als Marketing Manager voor de Nederlandse markt. Direct vanaf dag 1 voelde ik me thuis in het kleine hechte team. De storm klantendag die ik in mijn eerste maand samen met KPN heb georganiseerd was meteen een groot succes en ik kijk er naar uit om komende tijd nog meer van deze mooie evenementen te organiseren.

Ik ben een digital marketingstrateeg met meer dan 15 jaar ervaring in het opbouwen van online aanwezigheid voor toonaangevende internationale bedrijven zoals Outbrain, Indeed en Mylaps. In mijn vrije tijd sport ik graag zoals hockey, hardlopen en schaatsen en in de zomer ga ik vaak hiken met mijn dochters.

 

Wil je ook bij ons komen werken? Houd onze website dan in de gaten en kijk of er interessante vacatures voor je tussen zitten.

 

U kunt dit bericht delen met anderen!Share on Facebook

Facebook

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Email this to someone

emailKunnen wij u helpen?