Stormklantcontact.com maakt gebruik van cookies en we zijn wettelijk verplicht u te informeren en toestemming te vragen. Indien u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat.

Vacature: Content Support Engineer

Heb je uiteenlopende technische (computer- of netwerkgerelateerde) kennis? Ben je leergierig en heb je een probleemoplossend vermogen? En zoek je een verantwoordelijke rol waarin je veel leert binnen zowel de techniek als op soft skill gebied? Wij zijn op zoek naar een Support Engineer die allround technische ondersteuning gaat bieden aan gebruikers van een cloud-oplossing voor klantcontact. Hiermee kunnen organisaties door middel van één applicatie (dashboard) via meerdere kanalen communiceren met hun klanten (zowel via telefoon als online zoals Twitter en Facebook).

Wat zoeken wij?

Omdat de organisatie sterk groeit draag je een brede verantwoordelijkheid. Na het afronden van de interne opleiding zul je als Support Engineer een brede rol vervullen: je bent 2e lijns support voor klanten in Nederland, maar houdt je ook bezig met het functioneel applicatie beheer. Je hebt de kennis om zelfstandig applicaties te beheren en mogelijke problemen op te lossen (hoe kan het dat er geen gebruiker kan worden aangemaakt? Waarom kan ik niet inloggen en wat is ervoor nodig om het permanent op te lossen?).

Als er nieuwe release worden uitgegeven ben jij degene die deze grondig gaat testen of het aan de gestelde wensen en eisen voldoet. Daarnaast ben je functioneel beheerder en ga je met gebruikers rond de tafel om te inventariseren waar mogelijkheden tot verbetering van het product zitten en hoe dit geïmplementeerd zou kunnen worden. Je geeft demo’s op locatie en uiteindelijk is het de bedoeling dat je zoveel van het product weet en dat je je soft skills zo ontwikkelt dat je kan doorgroeien naar een consultant-rol en zelfstandig advies uitbrengt bij en voor klanten. Een andere weg die je zou kunnen inslaan is richting de techniek, om je daar verder in te ontwikkelen.

Functie eisen

Wie ben jij?

Je voldoet aan het volgende profiel: 
• Minimaal een afgeronde opleiding op HBO niveau; 
• Goede ontwikkelde IT-/computerskills; 
• Ambitieus; je wil jezelf continu blijven ontwikkelen en ziet jezelf consultant of een technisch consultant/engineer worden; 
• Je bent ondernemend; ziet kansen en neemt initiatieven; 
• Je hebt een rijbewijs; 
• Tot slot ben je communicatief vaardig en heb je verstand van zaken. 
• Kennis van telecom, IP-netwerken en van programmeren is een grote pré. 
 

Arbeidsvoorwaarden

Dit is een hele gevarieerde baan met een vrolijke sfeer en klein team van professionals. Je bent samen met 6 andere collega’s verantwoordelijk voor het hele Benelux Cloud Contact Center-platform. Je krijgt een laptop en smartphone, een uitgebreide training en je moet regelmatig naar het hoofdkantoor in de UK. Er komt van alles op je af, maar we lossen samen ook alles op. Uitdaging gegarandeerd.

Afhankelijk van je kennis en ervaring is je salaris maximaal € 4.250,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Het betreft een all-in salaris, waarin pensioenopbouw, vakantiegeld en woon/werk vergoeding reeds verwerkt is. Je krijgt een zakelijke reiskosten vergoeding als je bijvoorbeeld naar klanten of de UK gaat.. Verder heb je standaard 20 vakantiedagen op jaarbasis waarbij opbouw mogelijk is.

Bedrijfsinformatie

Wie zijn wij?

Content Guru is een jonge, snel groeiende organisatie in Den Haag en aanbieder van het storm-platform, een cloud-oplossing voor klantcontact. Met dit platform zijn organisaties op elk gewenst moment van de dag, via welk apparaat dan ook optimaal bereikbaar. Met het storm-platform kunnen organisaties door middel van één applicatie via meerdere kanalen communiceren met hun klanten (via telefoon, chat, sms, mail als ook online zoals Twitter en Facebook). Content Guru is onderdeel van het wereldwijd opererende Redwood Technologies. Het hoofdkantoor van Content Guru is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en heeft verder vestigingen in Duitsland, Nederland en de VS. 

 

Contactinformatie

Voor meer informatie neem je contact op met Oktay Cankilic via telefoonnummer 06-46101061.

U kunt dit bericht delen met anderen!Share on Facebook

Facebook

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Email this to someone

emailKunnen wij u helpen?