Stormklantcontact.com maakt gebruik van cookies en we zijn wettelijk verplicht u te informeren en toestemming te vragen. Indien u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat.

Bezoek Content Guru tijdens het PlanMen Congres

Content Guru is sponsor van het PlanMen Congres 2017. Hét negende PlanMen Workforce Management congres vindt plaats op donderdag 21 september, wederom in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Het afgelopen jaar kwamen meer dan 800 aanwezigen, 73 sprekers en 37 kennispartners bij elkaar om kennis te delen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Workforce Management en Contact Center diensten. Content Guru verzorgt deze dag twee sessies en heeft een eigen stand.

Sessie Feenstra: Optimale samenwerking tussen WFM en jouw Contact Center

In moderne contact centers is winstgevendheid net zo belangrijk als de klantbeleving. Het vinden van een oplossing die bijdraagt aan deze doelen en die uw medewerkers tevreden houdt, is voor veel contact center managers een uitdaging. In deze sessie gaan André Vermaat en Kasper Petri van Feenstra dieper in op hun ervaringen op zowel procesmatige als technische as bij de inleiding, aanleiding en implementatie van een nieuw klantcontactcenter-platform geïntegreerd met WFM. Met deze integratie kunnen de contactcenter-medewerkers van Feenstra goed en efficiënt worden ingepland. Feenstra kan via één platform voor elk willekeurige tijdsduur roosteren en de beschikbaarheid van haar agents inzien. Daarmee krijgt Feenstra altijd zicht op de juiste bezetting. Ook bij piekmomenten. Feenstra krijgt gedetailleerd inzicht in de effectiviteit van het contactcenter, wat moet leiden tot een optimale bereikbaarheid, inzet van agents en een nog hogere klanttevredenheid. André en Kasper delen hun eerste bevindingen m.b.t. de inrichting van de Feenstra Customer Service en de voordelen van het klantcontact-platform. Deze sessie is van 14:25 – 15:05 uur.

Productdemo storm Cloud Contact Center

De tweede sessie is een productdemo van het storm Cloud Contact Center platform door Eric Hartmans van Content Guru. Deze sessie is van 11:55 – 12:15 uur.

Meer informatie en aanmelden

Meld je nu nog aan en bezoek Content Guru ook op de informatiemarkt.

U kunt dit bericht delen met anderen!Share on Facebook

Facebook

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Share on Google+

Google+

Email this to someone

emailKunnen wij u helpen?