Stormklantcontact.com maakt gebruik van cookies en we zijn wettelijk verplicht u te informeren en toestemming te vragen. Indien u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat.

Ervaar een optimale vorm van klantbeleving met Content Guru op Multichannel 2017

Klantherkenning, klantervaringen en online reputatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Klanten bepalen tenslotte zelf via welk contactkanaal ze geïnformeerd en/of geholpen willen worden. Maar hoe zorg je voor een optimale ‘Customer Experience’? Hoe overtref je de verwachting van de klant zodat zij klant blijven en fan worden? Content Guru is ook dit jaar opnieuw partner van de Multichannel Conference in DeFabrique!

Samen met onze partners OBI4wan en InSocial presenteren onze eigen klanten op woensdag 19 april zes best-practices over hoe je invulling kunt geven aan optimale klantbeleving. Met sessies van Samsung, InShared, Fleurop, UK Power Networks, NLE en het Rode Kruis krijgen bezoekers een unieke kijk in de keuken bij een aantal klantgerichte organisaties.

Zo praat Sam Fuller, Head of Customer Service van UK Power Networks, grootste energieleverancier van het Verenigd Koninkrijk, u bij hoe zij door middel van een slimme transitie de beste service verlenen voor alle 20 miljoen klanten. Voor sommige klanten is de klantenservice letterlijk van levensbelang!

Daarnaast is optimaal klantcontact een belangrijk onderdeel van de bedrijfsstrategie en doelstellingen van Fleurop. Op dit vlak zijn ze professionaliseringsslagen aan het maken. Hoe ze dat doen en met welke ingrediënten, wordt tijdens hun sessie nader toegelicht.

De sessies in het Optimale Klantbeleving Theater

Bekijk ook de onderstaande aftermovie en het verslag van Multichannel Conference 2016 voor een impressie van de dag.

Meer weten over de mogelijkheden van Content Guru voor een optimale klantbeleving?

Bekijk onze oplossingen of lees meer over de succesverhalen van onze klanten. Neem voor specifieke vragen of een gratis demo gerust contact op!

U kunt dit bericht delen met anderen!Share on Facebook

Facebook

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Share on Google+

Google+

Email this to someone

emailKunnen wij u helpen?